Zara Tindall a făcut show la Monaco cu dansurile ei. Nepoata Reginei Elisabeta, escapadă luxoasă

30 mai 2023   Royals

În Principatul de Monaco, toată lumea bună și-a făcut apariția la Marele Premiu de Formula 1. Nu a lipsit nici cuplul regal britanic, format din Zara și Mike Tindall.

Zara Tindall a fost surprinsă dansând languros, într-un cadru luxos, în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Singura fiică a Prințesei Anne, la rândul său, singura fiică a răposatei Elisabeta a II-a face dovada că se pricepe la dans, nepoata regală unduiindu-se amețitor alături de prieteni și soț, la Monaco.

Într-un videoclip pe Instagram distribuit de cea mai bună prietenă și prezentatoare TV, Natalie Pinkham, se vede cum pasionata de echitație Zara Tindall, în vârstă de 42 de ani, se distrează copios pe puntea unei ambarcațiuni, alături de mai mulți oameni pe iaht. Aceștia o susțineau cu aplauze, în timp ce dansa pe ”Can't Hold Us” a lui Macklemore & Ryan Lewis.

Zara Tindall, care arăta foarte șic și lejeră, într-o rochie cămașă lărguță, cu dungi albastre și ochelari de soare, și-a aruncat brațele în aer și a dansat cu foc în timp ce DJ-ul și oaspeții o aclamau și o aplaudau. Chiar a fost în formă!

Grupul de prieteni s-a retras la distracție pe iaht, după ce au participat la Marele Premiu de Formula 1 din Principat.

În marea de vedete, s-au pozat și Zara și Mike Tindall. Îi vedem în imagine foarte afectuoși și cu haine elegante, dar de vară.

Fiica Prințesei Anne a îmbrăcat o rochie înflorată, cu mâneci lungi, iar soțul Mike Tindall a optat pentru o cămașă lejeră galbenă.

Frumoasa pereche regală va serba anul acesta, în iulie, 12 ani de mariaj. Zara și Mike Tindall au trei copii: Mia, 9 ani, Lena, 4 ani, și Lucas, în vârstă de doi ani.

Foarte petrecăreți de fel, la începutul acestei luni, Mike și Zara Tindall au fost văzuți distrându-se la Castelul Windsor, cu ocazia încoronării Regelui Charles, ceea ce a stârnit o controversă între fanii regali, pe rețelele de socializare. Doar că așa este firea lor, nu pot sta serioși, dacă e vorba de dans și distracție.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe