Zara Tindall, în formă, elegantă și fără griji regale. Cum a slăbit nepoata reginei după al treilea copil

18 martie 2024   Royals

Săptămâna trecută, Zara Tindall n-a lipsit în nicio zi a festivalului ecvestru Cheltenham, acolo unde a afișat o serie de ținute care i-au evidențiat noua siluetă.

Fiica Prințesei Anne a surprins în special cu alegerea ei vestimentară de pe 13 martie, atunci când a sosit la festival într-un costum elegant cu pantaloni bleumarin, în dungi, și o pălărie de tip fascinator vișinie, asortată cu bluza și cu geanta de mână.

Zara, o împătimită a sporturilor ecvestre și o fostă practicantă, a fost într-o stare de spirit excelentă, sosind la hipodrom alături de soțul ei, fostul rugbist Mike Tindall. Nepoata regretatei Elisabeta și-a pus în evidență silueta longilină cu acest costum cu pantaloni ușor evazați, fiind foarte mândră că a reușit să scape de kilogramele în plus de după cea de-a treia naștere, din 2021 (Zara are trei copii, pe Mia, Lena și pe mezinul Lucas).

Zara, care va împlini 43 de ani în luna mai, a făcut o schimbare uriașă în dieta ei după ce a născut cel de-al treilea copil, iar cel mai greu i-a fost să renunțe la felul ei de mâncare preferat. Acest lucru l-a dezvăluit chiar soțul ei, Mike.

„Apetitul soției mele, Zara, s-a schimbat de când are copii. Nu mai îndrăznește să mănânce carne roșie", spune acesta.

Renunțarea la carnea roșie (carnea de vită, de porc și de miel) ar putea avea beneficii atât pentru digestie, cât și pentru sănătatea și bunăstarea generală.

Reducerea acestui tip de carne în alimentație este de bun augur, deoarece este mai greu de digerat și poate provoca uneori disconfort abdominal și intestinal.

Cu toate acestea, experții în nutriție avertizează că, dacă intenționezi să renunți la carnea roșie, trebuie să te asiguri că îți iei substanțele nutritive necesare din altă parte. Proteinele și fierul sunt fundamentale pentru o dietă sănătoasă și, dacă nu le asimilezi din alimentele de proveniență animală, trebuie să cauți alternative pe bază de plante, cum ar fi quinoa, linte sau tofu.

 Foto: Profimedia

Mai multe