Zara Tindall și Mike, priviri „jucăușe” la Wimbledon! Cât de îndrăgostită e fiica Prințesei Anne de soț

12 iulie 2023   Royals

Mike Tindall și Zara Tindall au surprins cu apariția lor de miercuri, 12 iulie, la Wimbledon.

Zara Tindall, în vârstă de 42 de ani, a avut o apariție foarte șic îmbrăcată într-o rochie midi cu dungi și cu pantofi cu toc, accesorizându-și ținuta cu o pălărie albă, de vară, ochelari de soare și o geantă Aspinal din rafie. În schimb, Mike Tindall, 44 de ani, a îmbrăcat un costum gri, cămașă albă la care a asortat o cravată în dungi. 

Mătușa vitregă a Zarei Tindall, Regina Camilla, a participat, de asemenea, la Turneul Campioanelor, marcând astfel prima sa participare la un turneu de tenis în calitate de Majestate. Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, a arătat încântător într-o rochie albă plisată cu pantofi cu toc. La Wimbledon, ea s-a întâlnit cu o parte dintre băieții și fetele de mingi.

În timp ce Regina Camilla și-a ocupat locul în loja regală, Zara Tindall și Mike Tindall, soțul ei, nu s-au alăturat reginei. Motivul probabil din spatele acestui fapt este că Zara Tindall este ambasador al mărcii Rolex și, prin urmare, stă pe locurile destinate invitaților companiei de ceasuri, care sunt aproape de loja regală, scrie Hello Magazine

Ce regalități au stat în tribune la Wimbledon

O serie de membri ai familiei regale au fost văzuți la Wimbledon de când turneul a început, pe 3 iulie, inclusiv Prințesa de Wales, Ducesa de Gloucester, Prințul Michael de Kent și copiii săi, Lord Frederick Windsor și Lady Gabriella Kingston, precum și verișoara Regelui Charles, Lady Sarah Chatto. Prințul Albert de Monaco a fost însoțit miercuri în loja regală de verișoara sa de gradul doi Mélanie-Antoinette de Massy.

Prințul moștenitor al Danemarcei, Frederik, a urmărit, de asemenea, victoria jucătorului danez Holger Rune împotriva bulgarului Grigor Dimitrov, luni, pe terenul 1.

Mike Tindall și Zara Tindall au în curând și un mare motiv de bucurie. Ei își vor sărbători cea de-a 12-a aniversare a căsătoriei pe 30 iulie.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe