Ziua Îndrăgostiților perfectă pentru Kate Middleton! Prințul William e cel mai romantic soț

14 februarie 2024   Royals

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți de aproape 13 ani, dar el încă găsește modalități de a-și surprinde soția de Ziua Îndrăgostiților.

Prințul William a fost numit drept cel mai "romantic" membru al familiei regale britanice, în contextul în care un fost membru al personalului a susținut că acesta sigur i-a pregătit ceva special lui Kate Middleton de Ziua Îndrăgostiților, care a avut loc ieri.

Grant Harrold, care a lucrat cândva ca majordom regal și care acum este expert în etichetă, a explicat că Prințul de Wales a fost întotdeauna un "gentleman", el și Kate Middleton întâlnindu-se pentru prima dată ca studenți la facultate în 2001.

Chiar dacă Prințesa Kate Middleton și-a petrecut acestea săptămâni recuperându-se după o operație abdominală majoră, fostul majordom nu are nicio îndoială că soțul ei a făcut-o să se simtă "importantă și apreciată" de Ziua Îndrăgostiților.

El a declarat: „William a fost întotdeauna un romantic. A fost întotdeauna un gentleman cu Kate și este și în prezent. Atenția sa la detalii este întotdeauna prezentă și caută să o facă pe Kate să se simtă importantă și apreciată. El este cel mai romantic membru al familiei regale".

Fostul majordom și-a amintit de un moment deosebit din perioada în care a lucrat pentru familia regală britanică: "Îmi amintesc că am organizat una dintre primele mele cine pentru ei doi, și era în preajma Zilei Îndrăgostiților.

El a fost implicat în toată planificarea, gândise totul. S-a gândit la cum va arăta masa, la fiecare detaliu. Este un romantic. Este foarte drăguț și îi pasă de ceea ce crede ea. Este cel mai fericit atunci când este cu Kate. Acesta este motivul pentru care am știut întotdeauna că Kate și William sunt cea mai perfectă pereche. Pur și simplu se potrivesc.

Dar William a fost un gentleman încă de când era tânăr. Ei sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților. Sărbătoresc cu flori, ciocolată și cadouri speciale. Sunt romantici în adâncul sufletului, ceea ce cred că îi surprinde pe oameni”, notează The Express

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, milioane de oameni din întreaga lume urmărindu-le ziua cea mare. Au împreună trei copii - Prințul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013, Prințesa Charlotte, care a sosit pe 2 mai 2015 și Prințul Louis, care a venit pe lume pe 23 aprilie 2018.

În ciuda vieții lor ocupate, în care jonglează cu sarcinile parentale și cele regale, prințul și prințesa sigur au găsit timp să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă Kate Middleton e în recuperare după operația abdominală suferită în luna ianuarie.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe