A murit lângă Mihai Constantinescu? Accesul în salonul artistului a fost restricţionat în weekend

20 mai 2019   Vedete

Însă de săptămâna trecută, Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop cardio-respirator şi ar fi ţinut în viaţă doar de aparate, după cum notează presa mondenă.

Finalul de săptămână a fost însă unul şi mai greu pentru familia artistului, deoarece accesul în salonul în care se află acesta a fost restricţionat! Însă care a fost motivul? Potrivit celor de la Cancan, la Spitalul Floreasca a ajuns de urgenţă Florian Walter, fost patron al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, care era în moarte clinic şi care a fost repartizat în salon cu Mihai Constantinescu.

Din câte se pare, despre Florian Walter s-a spus că ar fi suferit un atac cerebral, însă afaceristul ar fi suferit o disecţie de aortă abdominal, potrivit sursei citate. Din această cauză, salonul în care se aflau cei doi ar fi fost închis şi accesul restricţionat.

Din păcate, după ce a fost operat de doctorul Şerban Brădişteanu, starea lui Florian Walter nu s-a îmbunătăţit, iar acesta a murit pe 19 mai, în jurul orei 22.00, după cum anunţă jurnaliştii de la Click.

Mai multe