Actorul Owen Wilson refuză să-şi cunoască fiica nou-născută!

8 noiembrie 2018   Vedete

Starul hollywoodian a devenit tată a treia oară în urmă cu câteva săptămâni, însă refuză să-şi cunoască fiica. El mai are alţi doi copii, proveniţi din alte două relaţii!

Owen Wilson nu vrea să-şi asume responsabilitatea de tată în ceea ce-o priveşte pe micuţa Lyla, fetiţa născută de Varunie Vongsvirates, femeia cu care actorul a avut o relaţie sexuală timp de cinci ani. ”Refuză să o întâlnească pe fiica lui. A bifat chiar şi căsuţa de ”fără vizite”, în timpul procesului de paternitate din iunie. Nu vrea s-o viziteze şi nu vrea custodia ei”, spune mama copilei.

Contactat pentru a răspunde acuzaţiilor, reprezentanţii actorului spun că este un subiect privat şi că nu este potrivit pentru a face comentarii oficiale. Amintim că Owen i-a cerut test de paternitate lui Varunie, care – culmea! – i-a atestat paternitatea. El şi mama fetiţei s-au întâlnit – ocazional – în decursul a cinci ani.

Owen mai are alţi doi copii: un băiat de şapte ani pe nume Robert şi un altul de patru ani, pe nume Finn. Primul e născut de Jade Duell, o fostă iubită, de care Owen s-a despărţit în 2011, şi celălalt e provenit din relaţia cu fitness trainer-ul Caroline Lindqvist.

Mai multe