Adevăratul motiv pentru care Lady Gaga s-a despărţiti de iubit! Bradley Cooper ar putea fi implicat direct

3 aprilie 2019   Vedete

În urmă cu aproximativ două luni, presa din întreaga lume a notat că Lady Gaga şi Christian Carino, cel care îi era iubit şi manager, s-au despărţit, iar gurile rele s-au grăbit să afirme că idila dintre artistă şi Bradley Cooper ar fi motivul separării.

Cu toate că au existat fel şi fel de zvonuri, Lady Gaga a ţinut să precizeze că despărţirea de Christian Carino a fost una amiabilă, iar ei au rămas în relaţii foarte bune. Revista People nota în luna februarie că Bradley Cooper nu a fost motivul despărţirii, însă acum cei de la US Weekly par a contrazice tot ceea ce presa ştia.

Potrivit sursei citate, despărţirea artistei Lady Gaga de iubitul ei nu a fost una tocmai plăcută, iar finalul relaţiei cu Christian Carino a fost unul greu pentru cântăreaţă. „Christian nu a tratat-o foarte bine. Încerca să ştie tot timpul unde e şi îi scria foarte multe mesaje. Prietenii ei nu îl plăceau nici ei“, a spus un apropiat de-al artistei.

Este posibil ca relaţia foarte aproapiată dintre Lady Gaga şi Bradley Cooper şi informaţiile apărute în presă, potrivit cărora cele două vedete vor forma un cuplu, să-i fi accentuat gelozia lui Christian Carino, astfel că finalul relaţiei era, cumva, unul previzibil.

Mai multe