Adevărul despre divorţul dintre Raluca şi Walter Zenga: "Forţată de împrejurări, m-am gândit să liniştesc apele"

10 august 2020   Vedete

Raluca Zenga a făcut primele declaraţii după ce s-a zvonit că divorţează de soţul său, de Walter Zenga. Ea a vrut să pună capăt speculaţiilor şi a spus clar!

Soţia lui Walter Zenga a ales reţelele de socializare pentru a face o declaraţie oficială despre relaţia lor. Raluca a specificat că nu este în divorţ, este despărţită doar fizic de tatăl copiilor ei, nu s-au putut vedea din cauza pandemiei, el antrenează în Italia, iar ea stă cu copiii în Dubai. 

„Așteptându-l pe tati! Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri… dar forțată de împrejurari m-am gândit să liniștesc apele… Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!”, a scris Raluca Zenga pe Instagram.

Zvonul divorţului a apărut deoarece aceştia nu au mai fost văzuţi împreună de foarte multă vreme, ba chiar au locuinţe separate. „În ultima vreme mi-am dat seama că petrecem mult timp în aşteptare. Aşteptăm momentul potrivit; aşteptâm o scuză; aşteptăm să se întâmple ceva pentru ca cineva să se schimbe; pentru ca cineva să ne completeze, pentru iertare, pentru ca cineva să vină acasă. Atâta timp nu ştim când se termină aşteptarea şi începe trăitul cu adevărat”, a scris Raluca.

Cei doi au o relaţie de 17 ani. S-au cunoscut într-un aeroport, la Milano în anul 2003. Nunta cea mare au făcut-o în anul 2009, iar apoi au venit pe lume cei doi copii ai lor. 

FOTO: Facebook

Mai multe