Adrian Hădean trece prin momente grele! Fiul chefului a fost diagnosticat cu o boală care se vindecă greu sau deloc

26 iulie 2019   Vedete

A gătit pentru oameni politici şi vedete internaţionale, dar acum se confruntă cu o mare suferinţă. Fiul lui, Vladimir, e alergic la ambrozie, o afecţiune greu de ţinut sub control, iar vizitele la spital sunt necesare.

''E oficial. Vladimir e alergic la ambrozie, buruiana mizeriei urbane pentru stârpirea căreia avem o lege la fel de inutilă ca multe alte legi pentru a căror aplicare plătim cu bani grei, dar pentru că aplicarea...nu se aplică, mai plătim şi cu sănătatea. Ochi umflaţi, nas înfundat, mucoase iritate, imposibilitatea de a respira normal ziua şi noaptea, cam astea-s “bucuriile” pe care le îndură un alergic la ambrozie’’, scrie faimosul bucătar pe pagina sa de Facebook

Pentru Vladimir, chinul a început anul trecut. ''I-au trebuit trei luni să-şi revină după “ambrozia de anul trecut”, pentru ca odată încheiate cele trei luni să aibă doar alte două de relativă linişte înainte de noul sezon, care a început deja de o lună. Bucureştiul e plin de focare, Voluntariul la fel, şi-s convins că avem ambrozie în toată ţara. Unde ne mutăm?’’, a adăugat Hădean.

Mai multe