Aishwarya Rai Bachchan, senzaţie la Paris. Cât este de frumoasă! Imagini inedite de la Săptămâna Modei

4 octombrie 2021   Vedete

Aishwarya Rai Bachchan a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris. Actriţa este foarte frumoasă şi a realizat o sesiune de fotografii inedite în romantica şi superba capitală a Franţei.

Scena a fost amplasată chiar în faţa Turnului Eiffel, simbol al oraşului, kilometrul 0 al tuturor întâlnirilor din Paris.

Evenimentul mult aşteptat s-a desfăşurat între 27 septembrie şi 3 octombrie. Fashion Week a debutat luni la Paris în faţa unui public purtând măşti de protecţie şi având asupra sa certificate sanitare, majoritatea marilor case de modă revenind la defilări după o perioadă de prezentări online din cauza pandemiei de COVID-19.

Dintre cele 97 de case de modă înregistrate în calendarul oficial al acestei ediţii a Fashion Week, o treime au optat pentru defilări în format fizic.

Dior, Chanel, Hermes, Louis Vuitton sau Balenciaga - toate marile nume ale modei au readus defilările în format fizic.

Aishwarya Rai Bachchan s-a remarcat la importantul eveniment, căci a defilat într-o remarcabilă ţinută albă pentru Lóreal Paris.

Actriţa de origine indiană a fost absolut spectaculoasă în această săptămână dedicată modei. Fosta Miss World are în prezent 47 de ani şi este o reprezentantă importantă a cunoscutului brand francez de cosmetice.

Foto: Facebook

Mai multe