Alături de cine aleargă dimineaţa Radu Vâlcan. S-au întâlnit la răsărit: ”Adela, în timp ce tu te pregăteşti să naşti, iubitul tău soţ renaşte!”

24 iunie 2021   Vedete

Radu Vâlcan aleargă în parc dis de dimineaţă. Şi s-a întâlnit cu un alt fan al jogging-ului: Mihai Morar.

Iată ce scrie realizatorul de la Zu: ”5AM Unul mai răsărit ca altul… Radu Vâlcan a zis că el nu vine la #MişcareapentruMişcare de sâmbătă din Baia Mare pentru că are deja, în curând, 3 copii şi, în plus, şi o soţie foarte iubitoare.

Dar, ce voiam să-ţi zic, Adela Popescu, e că în timp ce tu te pregăteşti să naşti, iubitul tău soţ renaşte. Nu l-am văzut nicicând atât de tânăr şi în vigoare ca în dimineaţa asta. De când s-a apucat de alergat, mi-a zis că a dat jos 7 kg şi 10 ani. Iar, acum câteva săptămâni, a alergat un semimaraton, 21 km de unul singur. El zice că mişcarea l-a transformat. Dar eu ştiu că e meritul tău, Adela. Să ştiţi că eu vă ţin pumnii. Nu vă opriţi!

Altfel, mulţumesc pentru alergarea de azi, Radu. Peste două zile la #MişcareaZU din Baia Mare o să folosesc tot ce m-ai învăţat.

Dacă nu vreţi să faceţi ca Radu şi aveţi chef să alergăm împreună, azi e ultima zi în care vă puteţi lua kit-ul de participare la alergare.”

Mihai Morar aleargă constant, iar acest tip de mişcare l-a transformat cu adevărat, atât fizic, cât şi mental.

Foto: Facebook

Mai multe