Alessandra Stoicescu îşi sărbătoreşte ziua de naştere pentru prima oară în trei: "Cu Sara. Nu-mi doresc nimic mai mult"

28 aprilie 2020   Vedete

Alessandra Stoicescu a împlinit 44 de ani. Prezentatoarea îşi aniversează ziua în izolare, dar pentru prima dată alături de fiica sa, Sara!

O vedem pe Alessandra Stoicescu la Antena 1, aceasta prezintă Observatorul de luni până vineri, de la ora 19.00. Merge la job, este la curent cu toate ştirile zilei, chiar dacă, uneori, gândul ei e acasă. Comoara ei de preţ e Sara, fiica sa. Micuţa a venit pe lume în luna iulie a anului trecut. În curând va împlini un an. În tot acest timp, fetiţa şi-a făcut părinţii mai fericiţi ca niciodată. 

Iată că acum, de ziua ei, Alessandra Stoicescu îşi aniversează diferit ziua. Nu va va o petrecere cu prietenii, nu va ieşi la un restaurant, ci va sărbători în trei ziua ei de naştere. A împlinit 44 de ani şi e mai fericită ca niciodată. 

"Rare au fost zilele de 28 aprilie în care eram acasă. Plecăm deseori să vizitez cele mai frumoase locuri din lume, să cunosc oameni noi, să învăţ ceva din călătorii, să mă bucur de ceva nou. Astăzi mă bucur de acasă mai mult că niciodată, este prima oară când sărbătorim în trei, cu Sara, şi nu îmi doresc nimic mai mult. ❤"

Totodată, de ziua sa, Alesandra Stoicescu a făcut publice imagini de acum ceva vreme, când ea şi soţul călătoreau acolo unde doreau, fără să existe vreo restricţie. 

Foto: Facebook

Mai multe