Alexandru Arşinel împlineşte astăzi 82 de ani! Unde îşi serbează ziua actorul şi care este adevărul despre starea sa de sănătate

4 iunie 2021   Vedete

Alexandru Arşinel a avut o perioadă extrem de grea, după ce a ajuns în spital cu coronavirus, iar recuperarea nu e uşoară. De ziua sa, însă, ia o pauză de la orice problemă şi petrece în familie, în casa lui de la Sinaia.

Alexandru Arşinel a avut o primăvară teribilă, după ce, la finalul lunii aprilie, atât el, cât şi soţia sa, s-au infectat cu coronavirus. Cei doi au ajuns în spital, iar forma nu a fost deloc una uşoară, necesitând oxigen. 

În acest moment, actorul se află împreună cu familia la casa din Sinaia, unde aniversează împlinirea a 82 de ani. Arşinel a dezvăluit într-un interviu acordat Antena Stars adevărul despre starea lui de sănătate, negând, totuşi, că a făcut drumuri săptămânale la spital, aşa cum s-a speculat.

Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal la spital. Nici n-am ştiut când am fost internat cu soţia că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferinţă oxigenul este de bază. (...) E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie şi au şi fost marcaţi cât de cât, pentru că nu se poate altfel. La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferinţă, ceea ce nu a fost o glumă. După tratamentul primit acolo, după grija pe care ne-au arătat-o doctorii de acolo, ne bucurăm de speranţe adevărate”.

Foto: 

Mai multe