Alexia Eram, fiica Andreei Esca, şi-a supărat iubitul? Mario Fresh a dezvăluit tot: „De vreo 7-8 luni tot promite“

15 mai 2019   Vedete

Sunt împreună de aproximativ trei ani, acum au o relaţie la distanţă, deoarece ea învaţă la Londra, însă Mario Fresh şi Alexia Eram nu stim că distanţa îi poate despărţi, chiar dacă există şi anumite divergenţe în cuplu.

Invitat într-o emisiune televizată, artistul a lăudat-o pe fiica Andreei Esca, dar a spus şi ce îl deranjează la iubita lui. Mario Fresh a spus despre iubita lui că este o fată foarte conştiincioasă, care la şcoală învaţă foarte bine, însă nu vrea să înveţe şi pentru a-şi lua permisul auto.

„Tot promite. De vreo 7-8 luni tot promite că învaţă ca să-şi ia permisul de conducere. Fata asta e foarte conştiincioasă. Avem o relaţie de trei ani, am prins-o din clasa a X-a. Tot timpul învăţa. Nu aveai cum s-o scoţi din casă, Alexia învăţa. De când a terminat liceul şi e la facultate în Londra, nu mai vrea să înveţe. Pentru facultate învaţă. Dar nu vrea să se mobilizeze şi să înveţe pentru şcoala de şoferi. Zici că nu ştie să înveţe pentru şcoala de şoferi! Ea învaţă pentru şcoală, dar pentru permis nu vrea“, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram.

Mai multe