Alin Oprea de la Talisman, răsfăţat de iubită: "Medana îmi face cafeaua în fiecare dimineţă"

30 martie 2021   Vedete

Alin Oprea a renăscut lângă noua iubită. Artistul se declară mai fericit ca niciodată şi are convingerea că Dumnezeu a avut planurile lui pentru el.

“Medana îmi face cafeaua, în fiecare dimineaţă, dar, din când în când, o surprind şi eu cu micul dejun şi cu o cafeluţă la pat. Cum a fost, de exemplu, de 8 Martie. Încercăm să facem totul împreună. Este dorinţa şi bucuria noastră de a fi cât mai mult timp împreună. Medana este o gospodină desăvârşită, iar la partea gastronomică nu o întrece nimeni. Face o mâncare atât de gustoasă că îţi vine să o mănânci cu ochii. Iar în această zonă, eu sunt afon total”, a spus Alin Oprea pentru impact.ro.

Solistul de la Talisman apreciază cel mai mult la jumătatea sa naturaleţea. “Calităţile Medanei sunt multiple. Faptul că am văzut-o mereu fără machiaj m-a atras foarte mult. Am simţit o femeie sinceră şi autentică, care-şi asumă imaginea ei reală, fără operaţii estetice şi machiaje. M-a dat şi pe mine Dumnezeu pe mâini bune. Poate că am meritat după atâta muncă şi sacrificii”, a mai spus Alin Oprea.

Mai multe