Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a reapărut la Moscova, la Festivalul Alina

27 aprilie 2022   Vedete

Fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, și-a făcut apariția publică, după o absență îndelungată, la „Festivalul Alina”, organizat la Arena VTB din capitala Rusiei.

Aceasta a ținut un discurs în fața presei în care a părut să compare victoria sovietică asupra nazismului din cel de-al Doilea Război Mondial cu evenimentele de astăzi din Ucraina.

Este, cum spuneam, o apariție publică rară a fostei gimnaste, despre care se crede că este amanta sau chiar soția lui Vladimir Putin și mama a patru dintre copiii săi, pe care președintele rus nu i-a recunoscut niciodată oficial.

Alina Kabaeva a apărut pe scenă alături de sute de copii la evenimentul cu puternic iz patriotic, în tribunele arenei apărând și infamul simbol rusesc „Z”, care a devenit sinonim cu războiul din Ucraina.

Apariția ei la festival a contrazis zvonurile că amanta lui Putin se ascunde în Elveția sau într-un buncăr din Siberia.

Alina Kabaeva a purtat la acest eveniment o rochie roz cu imprimeu floral, la care a asortat o pereche de pantofi galbeni, însă ceea ce a ieșit în evidență a fost chipul ei vizibil operat, mulți comentând că fosta gimnastă s-a desfigurat din punct de vedere estetic.

Înregistrarea integrală a festivalului va fi difuzată pe 8 mai, în ajunul unei vaste parade militare din Piața Roșie care comemorează „Ziua Victoriei” și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Foto: Profimedia

Mai multe