Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au sărbătorit-o pe mezina familiei! Raisa a împlinit patru ani

21 aprilie 2020   Vedete

Ziua de 20 aprilie are mare însemnătate în familia Alinei Sorescu şi a lui Alexandru Ciucu! Raisa, fiica lor cea mică, este sărbătorita! Acum a împlinit patru ani!

În urmă cu patru ani de zile, într-o lună de primăvară, Alina Sorescu aducea pe lume al doilea copil, încă o fetiţă care o face fericită zi de zi. Raisa şi Carolina sunt marile bucurii din familia căntăreţei! Sunt şi comorile lui Alexandru Ciucu!

Iată că acum, pe 20 aprilie, Raisa a împlinit patru ani. S-a întâmplat ca după ziua de Paşte să petreacă din nou, să o sărbătorească pe mezina familiei. Chiar dacă şi ei sunt în izolare, au făcut o petrecere în familie, în patru: doi părinţi şi doi copii. Dar ce contează când bucuria şi dragostea sunt aşa de mari? Raisa a primit un tort special decorat, cu prinţese, albastru, dar şi cadouri.

Alina Sorescu a ţinut neapărat să le arate şi urmăritorilor ei ce fetiţă mare are, cât de repede a crescut Raisa. A urcat pe Facebook mai multe fotografii, dar a avut şi un mesaj:

"Te iubim, Raisa!!! #eziuata #4ani! Cand te-ai facut asa mare, Raisuca??", a notat vedeta. 

Toţi cei care au remarcat imaginile au reacţionat cu like-uri şi comentarii frumoase: "La mulţi ani ❤👍Sa fiţi sănătoşi fericiti si iubiţi cu toţii frumosilor". Priviţi în galeria foto ce familie superbă formează cei patru, Alina Sorescu, Alexandru Ciucu şi cele două fiice ale lor. 

Mai multe