Alina Vidican se transformă în Valentina Pelinel? Uite-le pe cele două soţii ale lui Borcea puse faţă în faţă

25 octombrie 2018   Vedete

Divorţul de Cristi Borcea a afectat-o profund şi, încă de dinainte de despărţirea oficială, a doua doamnă Borcea a simţit nevoia să recurgă la schimbări drastice.

Se spune că în dragoste şi în război totul e permis. Iar între Alina Vidican şi Cristi Borcea a fost şi dragoste, şi război. Iar de când Valentina Pelinel a intervenit între ei, Alina Vidican a intrat parcă într-o cursă a transformărilor radicale.

Prima oară, am sesizat o schimbare majoră atunci când a apărut pe canapeaua lui Cătălin Măruţă, cu declaraţii emoţionante, menite să-l facă pe fostul acţionar de la Dinamo să se întoarcă la ea. Alina, care până atunci avea părul şaten, s-a făcut blondă şi purta bucle mari, în cascadă, aşa cum purta şi Valentina. Mai mult, şi-a operat nasul, şi-a augmentat buza superioară şi şi-a reconturat sprâncenele.

Acum, la doi ani şi jumătate de la acel moment, Alina Vidican seamănă tot mai mult cu rivala sa - care între timp a devenit a treia doamnă Borcea, i-a născut acestuia un băieţel, pe Milan Cristian, şi este însărcinată din nou!

De când a plecat la Miami, s-a supus unei noi serii de operaţii estetice: şi-a rotunjit posteriorul cu silicon, a făcut injecţii în frunte şi în pomeţi  contra unei sume, spune presa, de vreo 51.000 de dolari, totul pentru a se transforma într-o adevărată bombă sexy.

Iată cum arăta înainte Alina Vidican şi câteva ipostaze în oglindă ale celor două soţii ale lui Cristi Borcea.

Mai multe