Amal şi George Clooney, cel mai elegant cuplu! Celebra avocată a strălucit într-o salopetă blue-navy

15 martie 2019   Vedete

Îşi iau rolul de influenceri destul de în serios! George şi Amal sunt nelipsiţi de la evenimentele caritabile din Marea Britanie, dorind să atragă atenţia asupra acestor cauze.

Ieri seară, George şi soţia sa, celebra avocată Amal Alamuddin, au defilat pe covorul roşu al un eveniment caritabil din Edinburgh. E inutil să spunem că au fost de departe cel mai stylish cuplu al serii, cei doi alegând să poarte outfituri stylish, în ton cu sobrietatea evenimentului la care s-au prezentat.

Pentru această ocazie, frumoasa avocată în vârstă de 41 de ani a îmbrăcat o salopetă blue-navy, din satin, care i-a venit perfect. Semnată de designerul Stella McCartney, salopeta i-a pus în evidenţă silueta silfidă a soţiei actorului, având talia marcată de o curea neagră, lată, din piele.

Itemul care a spart montonul ţinutei a fost chiar clutch-ul cu animal print, pe care Amal a avut grijă să-l poarte pe tot parcursul evenimentului. La fel de elegant a fost şi soţul ei, starul hollywoodian George Clooney, care a îmbrăcat un costum în dungi, şi o cămaşă albă, descheiată.

Mai multe