Amy Schumer îşi compară sarcina cu a lui Meghan Markle: ”De ce mergi pe tocuri aşa înalte?”

22 martie 2019   Vedete

Jovială cum o ştim, Amy Schumer a ţinut un număr de stand-up comedy, în care a vorbit despre sarcina ei, care s-a dovedit a fi la fel de grea precum a lui Kate Middleton, suferind de ”hyperemesis gravidarum”.

Amy a dezvăluit că a suferit de greţuri şi ameţeli şi că a fost nevoită să fie internată de mai multe ori în spital pe timpul sarcinii, asemenea Ducesei de Cambridge. În stilu-i characteristic, actriţa a mărturisit şi că şi ea trebuie să nască în aprilie, precum Ducesa de Sussex, şi că alăturarea cu aceasta nu o flatează: ”Vă spun eu cu cine nu este amuzant deloc să fii însărcinată în acelaşi timp. Meghan Markle! Cred că am rămas însărcinate în acelaşi timp”.

Mai departe, Amy a povestit că o admiră pe Ducesă că poartă tocuri aşa înalte în timpul sarcinii şi că face să pară totul atât de uşor: ”Ea e tot timpul pe tocuri de 15 cm, outfituri adorabile şi nu se vede deloc burta. Oamenii mă văd pe mine şi zic: ”Oh, ultimele săptămâni din sarcină sunt cele mai grele, aşa-i? Cred că-i văd urechea!”, a glumit, actriţa.

Tot numărul de stand-up comedy al lui Amy Schumer poate fi urmărit pe Netflix.

Mai multe