Analia Selis şi cei doi copii, diagnosticaţi cu coronavirus: ''Am trăit senzaţii cât se poate de ciudate''

27 noiembrie 2020   Vedete

Analia Selis şi cei doi copii ai săi au petrecut două săptămâni în izolare după ce au fost diagnosticaţi cu coronavirus. Dacă artista a rămas un disconfort fizic şi a rămas fără gust şi miros, micuţii au fost asimptomatici.

“Vă salut din balconul unde am petrecut multe ore în ultimele două săptămâni, departe de strada casei şi uitându-ma la desenul copiilor mei cu “totul va fi bine” făcut acum un secol. Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foştii mei iubiţi care mi-au devenit prieteni, pentru că iubirea se schimbă uneori într-un mod surprinzător, de Crăciunul lângă piscina din Tucuman, oraşul meu. Muzica, partenera mea cea mai fidelă, mi-a fost la ureche de câte ori şi cu orice playlist am avut nevoie ca să simt orice sentiment era musai să simt. Am dus un război cu răbdarea mea şi m-am folosit de elementele învăţate în perioada de stare de urgenţă ca să am cu copiii un program cât se poate de decent”, spune artista.

Analia recunoaşte că cel mai mult în perioada asta i-a lipsit mersul la sală.

“Ca să nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes, nevoia mea de a mă urca pe pereţi din cauza lipsei de CrossFit . Azi, când am aflat ca sunt 100% covid free, i-am trimis un mesaj antrenorului meu Mihai Ivan să îl intreb dacă mă pot muta la sală imediat!!

Am trăit senzaţii cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten (de vârsta mea) din cauza aceluiaşi covid pe care eu şi copiii mei îl aveam şi cum mulţi alţi s-au chinuit ca să trăiască. Copiii mei au fost asintomatici, eu am avut doar ceva disconfort vizic, nu am avut miros şi gust.

Covidul asta este cu siguranţă este un virus ciudat de imprevizibil. Mi-am dat seama că mai am multe de învăţat din izolare.. dar cât de multe!? Oare cât ne mai trebuie ca să conştientizam valorile adevărate din viaţa asta fantastică?

Străzile din Bucureşti erau mult mai frumoase azi decât acum două săptămâni, am realizat ca soarele din iarna care vine încă îmi încălzeşte ochii. Am respirat aerul fantastic de afară”.

Mai multe