Anamaria Prodan a fost ajutată de Gigi Becali în lupta cu coronavirusul. Gestul făcut de acesta

2 decembrie 2020   Vedete

Anamaria Prodan este infectată cu coronavirus. Impresara a trecut prin momente delicate, a ajuns chiar şi la spital. Gigi Becali a sărit în ajutorul ei!

Se pare că Anamaria Prodan nu a făcut o formă gravă a bolii, dar a petrecut câteva zile la pat. Gigi Becali  s-a ocupat personal că impresara să aibă parte de cel mai bun tratament. La fel a procedat acesta şi cu Marius Şumudică, dar şi cu verii săi, impresarii Ioan şi Victor Becali.

"E adevărat. M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine că de copilul lui. E un om extraordinar", a spus Anamaria pentru PRO Sport.

Pe 29 noiembrie s-a aflat că Anamaria Prodan are coronavirus. Ar fi contactat boala la Sibiu, după o întâlnire cu jucatorii de la Hermannstadt, club pe care îl conduce.

„Am avut noroc că mi am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat Anamaria Prodan la vremea respectivă. 

Foto: Facebook

Mai multe