Anamaria Prodan sare în apărarea arbitrului Colţescu: "Mi se pare o tâmpenie, o prostie"

11 decembrie 2020   Vedete

Nu a rămas indiferentă şi că făcut declaraţii tăioase în cazul arbitrului Sebastian Colţescu! Iată ce spune Anamaria Prodan!

Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism după incidentul controversat de la partida dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir, când a fost auzit spunând replica ăla negru despre antrenorul secund al echipei turce. Ce spune acum Anamaria Prodan?

În minutul 14 al partidei, Sebastian Colţescu a fost auzit folosind către arbitrul central Ovidiu Haţegan formula de identificare ăla negru, despre antrenorul secund al echipei Başakşehir, Pierre Webo. Incidentul, din cauza căreia s-a oprit şi partida, a provocat un scandal uriaş. Anamaria Prodan a făcut câteva declaraţii, a amintit că ea trăieşte o bună perioadă din fiecare an şi în America şi nu doar o dată a avut de-a face cu situaţii neplăcute, catalogate drept rasiste.

Anamaria Prodan i-a luat apărarea centralului de 43 de ani într-o intervenţie la Telekom Sport, spunând că acesta a fost victima unei situaţii şocante

"*Mi se pare o tâmpenie! Eu mi-am crescut copiii în America, unde trebuie să gândeşti înainte să spui ceva unui om de culoare. Mi se pare o prostie! Adică, până la urmă, omul ăsta (n.r. - Sebastian Colţescu) vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus cel negru. *Pentru că a nu l ai făcut niggar! (n.r. - cioroi). Nu- l ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor, atât timp cât în limba noastră negru e o culoare. În plus, vedeţi că sunt nişte biscuiţi în Turcia, Negro, şi fabrica e în România. Păi, sunt rasişti turcii? Cum vine asta? *Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment! Arbitrii au fost făcuţi ţigani! Eu, în locul lor, terminăm acest meci cu 3-0 la «masa verde» şi se termina bâlciul. *Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pentru că mi s a părut tare nedrept tot ce s a întâmplat. Sunt alături de el şi, probabil, şi Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se implice. Nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru în halul ăsta."

Mai multe