Anamaria Prodan şi-a lansat cartea autobiografică "Da, sunt cea mai bună". Cât costă şi ce dezvăluiri face

17 decembrie 2020   Vedete

O vedem şi în postura de autor! Anamaria Prodan şi-a lansat autobiografia, este vorba despre două volume ale cărţii "Da, sunt cea mai bună". Transmite chiar prin copertă imaginea unei femei puternice!

Pe Anamaria Prodan am văzut-o în postura de soţie, de mamă, în postura femeii de afaceri, a impresarei. Iată că acum o vedem şi în postura de autor, aceasta a lansat două volume, autobiografia ei. Titlul este şi el unul sugestiv: "Da, sunt cea mai bună". 

Pe coperta primului volum o vedem pe Anamaria Prodan Reghecampf într-o rochie extrem de elegantă, cu un decolteu ameţitor. Are părul prins şi priveşte chiar către eventualul său cititor. Prima carte se intutulează "O viata de film, de cum am deschis ochii" şi are 308 pagini.

Pe coperta volumului doi, Anamaria Prodan apare într-o ipostază mult mai provocatoare, poartă şi mai puţine haine. Volumul doi are 288 de pagini color şi are titlul "O viata plina de fotbal si performanta orisiunde". Cele două volume pot fi deja achiziţionate, valoarează 200 de lei, dar preţul este acum unul premoţional, 180 de lei. 

Iată un scurt pasaj din autobiografia acesteia: "Am fost acea Anamaria Prodan care a stat dreapta în faţă tuturor, am vorbit nestingherită şi nu mi-a fost teamă de nimeni şi de nimic. Era clar că şi bărbatul meu trebuia să fie la fel că mine şi amândoi ne-am completat perfect unul pe celălalt. Eu, un vulcan care erupea din ora în ora, destul de periculos, pentru că niciodată nu ştiai până unde coboară lavă şi ce poate afecta în momentele acelea de vâltoare. El, un tip de un bun-simt incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamţ veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate şi de-o voinţă rară, care, atunci când îşi pune ceva în cap, trebuie să se întâmple."

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe