Anca Serea şi-a serbat băieţelul cu o petrecere de neuitat FOTO

14 mai 2019   Vedete

La împlinirea celor 7 ani, Noah a petrecut cu prietenii în cel mai mare parc de distracţii din Bucureşti.

Anca Serea a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilei de naştere a băieţelului ei, Noah. Micuţul a împlinit şapte ani şi a avut parte de aniversarea mult visată în Castelul Miramagica din Orăşelul Copiilor, un spaţiu de joacă cu tobogane, orăş în miniatură, jocuri mecanice şi scenă cu animatori şi mascote. Noah i-a avut alături pe cei patru fraţi ai săi, precum şi pe cei mai buni prieteni ai săi.

Împreună s-au jucat în Mini City, un oraş în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poştal, bancă, pizzerie, chiar şi cabinet veterinar. În spaţiul de joacă colorat, atmosfera a fost întreţinută de o zână ca în poveşti şi de mascota Miramagica, ei dând startul la fel şi fel de jocuri care i-au amuzat pe cei mici. Noah s-a căţărat în labirintul imens din locaţie, în turnul magic şi în piscina cu bile moi şi colorate şi a coborât pe tobogane alături de prietenii lui. După aceea, s-au jucat la masa de air hockey dând startul unei competiţii spotrive acerbe. Au aruncat apoi cu mingea în coşul de baschet, înscriind puncte şi bucurându-se atunci când panoul de afişaj anunţa câştigătorul.

După o porţie sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinţii lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon. 

„A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah de la Miramagica Park Orăşelul Copiilor! Le mulţumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârşit o poză în care suntem toţi 8”, declară Anca Serea.

Vedeta este însărcinată şi va deveni mamă pentru a şasea oară la finalul acestui an.

Mai multe