Anda Adam, despre lunile petrecute în "Ferma", emisiunea de la Pro TV: "Am avut o perioadă când am plâns în fiecare seară"

21 octombrie 2020   Vedete

Anda Adam a fost eliminată de la "Ferma", emisiunea de la Pro TV. Ea a povestit despre această experienţă, despre cum a plâns nopţi la rând. I-a fost dor de cea mai dragă fiinţă din viaţa sa!

Cântăreaţa a fost eliminată din competiţie de către Elena. Nu a făcut faţă duelului şi a părăsit Ferma. Ea a povestit la emisiunea ”Vorbeşte lumea” (PRO TV) despre acest show de succes.

”Am muncit cât toate fetele la un loc şi colegii mei pot confirma”. Artista a mai adăugat că dorul de fiica ei, Evelin (5 ani), a fost enorm: ”Am avut o perioadă, cred că înainte de final, când am plâns în fiecare seară. Simţeam că, gata, încep să mă dezechilibrez”.

Motivul pentru care Anda Adam a participat la "Ferma"

Anda a mai menţionat  şi de ce a acceptat provocarea: ”Eu sunt genul acela: îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobişnuite şi vreau să văd dacă le pot duce. Pe mine experienţa asta de viaţă m-a pregătit pentru orice. O experienţă de genul cum a fost Ferma este o investiţie în mine”.

Foto: Facebook, Pro tv

Mai multe