Andreea Antonescu s-a despărţit de Ştefan Manolache. Primele declaraţii ale cântăreţei

6 ianuarie 2020   Vedete

Andreea Antonescu a dezvăluit că s-a despărţit de Ştefan Manolache. Cei doi formau un cuplu de câteva luni de zile. 

Andreea Antonescu s-a întors în România la începutul anului 2019. A trăit în America alături de soţ şi de fiica lor. Ulterior, vedeta şi-a dat seama că viaţa care o ducea acolo nu o făcea fericită. S-a despărţit de soţ şi a revenit în România. Nu a divorţat însă de Traian Spak şi şi-a făcut un iubit, pe Ştefan Manolache. 

Relaţia nu a durat prea mult, iar cântăreaţa a recunoscut că s-au despărţit. 

"Da, ne-am despărţit. Noi am decis ca în relaţia pe care o avem să stăm atât timp cât ne simţim bine amândoi. Ieri am fost la Iaşi, am discutat şi… ne-am despărţit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relaţie cu Ştefan", a declarat vedeta pentru Wowbiz.

S-a aflat la început de an că acesta a fost şi concediat de la Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 la care era reporter. Se pare că această carieră a lui în televiziune nu durează prea mult. 

Andreea Antonescu, declaraţii despre al doilea copil. Fiica ei Sienna abia aşteaptă: "Surioară sau frăţior"

După cum ne-a declarat în exclusivitate, Andreea Antonescu nu a divorţat încă de soţ, de Traian Spak, acesta nu are timp pentru a veni în România, să demareze actele. 

Artista se gândeşte însă la a-şi mări familia, la a face al doilea copil. 

"Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior. Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie.", a declarat Andreea Antonescu pentru OK!.

Mai multe