Andreea Esca, aşa cum nu ai mai văzut-o. Prezentatoarea mărturiseşte: ”Sunt fan ochelari”

29 decembrie 2021   Vedete

Imagini inedite cu Andreea Esca. Prezentatoarea celebră s-a fotografiat purtând ochelari şi mărturiseşte cu mâna pe inimă că acest accesoriu este unul dintre preferatele sale.

În postarea pe care a făcut-o pe pagina sa oficială de socializare, Andreea recunoaşte că în timpul ştirilor poartă lentile de contact, însă ar prefera ochelarii: ”Mamei mele nu i-au plăcut niciodata ochelarii. Eu în schimb, când eram în gimnaziu, am reuşit să o conving că nu văd bine la tabla doar ca să-mi ia nişte ochelari cu rame roz. Între timp, am descoperit şi o mică miopie care m-a însoţit toată viaţa. Şi am rămas fan ochelari:) chiar dacă la jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic intre noi:).”

Şarmul Andreei Esca rămâne inconfundabil, cu ochelari sau fără. Nu ştim dacă această confesiune va duce la o schimbare în platoul ştirilor sau dacă o vom vedea mai des în timpul liber purtând ochelari.

Celebra prezentatoare tocmai s-a întors dintr-o mică vacanţă de Crăciun la Paris, de unde şi-a încântat fanii cu cele mai frumoase imagini din capitala Franţei, un loc al său de suflet.

Foto: Instagram

Mai multe