Andreea Ibacka a slăbit în timp record după naştere. Ce spune vedeta despre reţeta ideală de slăbit?

24 ianuarie 2019   Vedete

La începutul lunii decembrie, Andreea Ibacka aducea pe lume primul ei copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Acum, vedeta mărturiseşte că se bucură în totalitate de maternitate şi că a scăpat de toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii.

Cum a reuşit? Ei bine, Andreea Ibacka recunoaşte că i-a fost foarte uşor şi că, într-adevăr, nu mai are decât un kilogram de dat jos din cele 9 acumulate pe timpul sarcinii. Însă, ea atrage atenţia celorlalte mămici asupra acestui aspect, menţionând că, în cazul ei, totul s-a întâmplat natural.

Soţia lui Cabral povesteşte că a fost extrem de norocoasă şi că imediat după naştere a rămas doar cu trei kilograme în plus, de aici şi condiţia ei fizică de invidiat din prezent. ”Am slăbit foarte repede, am avut un organism care a reacţionat bine. La naştere, aveam 9 kilograme în plus, iar copilul a avut 4 kilograme. Când m-am externat, mai aveam 3 kilograme în plus, acum mai am doar unul. Nu am ţinut niciun fel de regim, sunt norocoasă, nu ştiu dacă la a doua sarcină va mai fi la fel”, a povestit Andreea.

Mai multe