Andreea Marin, în suferinţă: "Cu gândul la îngerii mei". Şi-a adus aminte de oamenii dragi din viaţa sa

7 decembrie 2020   Vedete

Ziua de Sfântul Nicolae e una semnficativă pentru mulţi românii. Unii îşi sărbătoresc numele, iar alţii aşteaptă cu nerăbdare cadourile din ghetuţe. Pentru Andreea Marin această zi o face să retrăiască emoţii puternice, să îşi readucă aminte de cei dragi din viaţa sa care, din păcate, nu mai sunt printre noi. 

Ziua de Sfântul Nicolae a fost una cu trăiri puternice pentru Andreea Marin. Şi-a adus aminte de bunicul şi de tatăl ei, amândoi purtau numele Nicolae. Sărbătoarea nu a trecut ca oricare alta, a postat un mesaj pe Facebook despre cei dragi, dar şi fotografii alb negru. O vedem pe Andreea Marin în braţele tatălui, în braţele bunicului, era o fetiţă care începea să descopere lumea. 

"Trei generaţii, bunicul, tata - cei doi Nicolae ce mi-au făcut aceasta zi de neuitat mereu - şi eu, crescând susţinută de aceşti doi stâlpi ai familiei, pe care m-am bazat mereu. Ce trece timpul, şi aici, pe pământ, şi în cer... Cu gândul la îngerii mei..."

Drama trăită de Andreea Marin. Mama, la doar 36 de ani, i s-a stins în braţe: "Acum ar fi fost o bunică încărunţită"

În urmă cu 33 de ani, în 1987, un accident tragic de maşină avea loc. Andreea Marin şi sora sa, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în maşina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. O altă maşină a scăpat de sub control şi a intrat în maşina familiei Marin. Mama a murit chiar în braţele vedetei. O durere imensă a trăit atunci, nici măcar acum, la 45 de ani nu poate uita acele clipe.

Acum, imaginea mamei e mai prezentă ca niciodată. Ar fi împlinit 69 de ani. Astfel, Andreea Marin a scris pe reţelele de socializare: "Ar fi fost o bunică încărunţită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând şi frumos, dacă nu s-ar fi stins în braţele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci şi fiecare bătaie de inimă..."

Foto: Facebook

Mai multe