Andreea Marin şi iubitul său, Adrian Brîncoveanu, din nou în centrul atenţiei FOTO

18 decembrie 2019   Vedete

Cel mai rafinat cuplu din showbiz şi-a făcut din nou apariţia în public la un eveniment fashion.

Andreea Marin şi Adrian Brîncoveanu par să se fi obişnuit cu atenţia publică şi ies tot mai des la evenimente mondene. Ca şi recent, la gala comemorativă organizată de Alin Gălăţescu în amintirea designerului Răzvan Ciobanu, cei doi s-au afişat braţ la braţ la seara de fashion organizată de brandul de costume bărbăteşti Consiglieri.

Eleganţi ca întotdeauna, Andreea Marin şi Adrian Brîncoveanu (într-o ţinută vestimentară completă custom-made Consiglieri), s-au bucurat de serata desfăşurată în elegantul showroom din Bucureşti al brandului, unde au socializat cu diferite alte personalităţi, precum Andreea Berecleanu, Amalia Enache ori Ilie Năstase, dar şi cu invitatul special al serii, Nicolae al României.

Întrebat ce înseamnă pentru el eleganţa, Adrian Brîncoveanu a răspuns că "Eleganţa nu e definită numai de ceea ce porţi, e mai degrabă o chestiune ce tine  de atitudine şi personalitate. Sunt mândru să susţin creativitatea când vine vorba de un brand autohton. Ca şi garderobă, în materie de ţinută masculină, apreciez caracteristicele stilului britanic în sezonul rece şi italian (Sartoria Napoletana), în sezonul cald. Când mă gândesc la un costum, mă gândesc la istorie, nota artistică, şcoală, tradiţie şi adevărul revoluţionar prin sintagma "Haine perfecte pentru corpurile imperfecte". Apreciez "defectul care devine o virtute" şi mă refer la cusăturile de mână care sunt intenţionat imprecise. Militez pentru menţinerea elementelor masculine pure în garderoba unui bărbat şi cele care îi oferă "purtătorului" cea mai bună variantă a sa."

La rândul său, Andreea Marin a spus că "Mă simt elegantă când port o creaţie ce respectă liniile aparent simple, clasice, cu detalii de preferinţă romantice în cazul meu, aşa cum e rochia Cristallini pe care o port în această seară. Îmi place zona vintage şi e foarte important să păstrezi feminitatea, chiar şi când porţi o ţinută masculină. Eleganţa înseamnă pentru mine claritate, feminitate, atitudine”. 

Mai multe