Andreea Raicu, apariţie ravisantă în costum de baie. De ce s-au supărat totuşi fanii pe ea

25 iunie 2021   Vedete

Andreea Raicu este o apariţie de senzaţie întotdeauna. Însă face ea ce face şi găseşte persoane care să o critice.

De data asta, unii urmăritori ai paginii sale de Instagram au judecat-o aspru că îşi descrie pozele în limba engleză. Dar nu-i nimic, Andreea. Cârcotaşi se găsesc mereu. Şi dacă nu mai au de ce să se lege, găsesc.

Andreea Raicu se relaxează într-o vacanţă binemeritată şi le mai oferă şi fanilor instantanee ale locurilor grozave pe care le vede. Sau ale activităţilor de vacanţă specifice: plajă, plimbări cu iahtul, citit.

Deşi are o siluetă fără cusur, Andreea a optat pentru un costum de baie întreg, alb şi negru. Multe fane şi-au dorit să afle şi provenienţa costumului şi chiar au aflat-o, de la alte internaute, căci se leagă adevărate comunităţi în online.

Andreea Raicu spune că nu există zi în care părul să nu stea bine dacă eşti în vacanţă. Căci, nu-i aşa, şi ciufulită eşti fericită în vacanţă.

Undeva lângă mare şi soare cu atât mai bine.

Andreea a încercat şi sporturile nautice, inclusiv SUP, despre care spune că necesită echilibru conştient, iar noi ştim că nu îi lipseşte. Însă nu e deloc uşor şi cum practica e mama învăţăturii şi echilibrul se învaţă. Atât în viaţă, cât şi în sport.

Foto: Instagram

Mai multe