Anna Lesko, sărut neaşteptat la "Ferma" cu Octavian Ciovică. "El este acel bărbat care..."

16 septembrie 2020   Vedete

Încep noi poveşti de iubire la "Ferma"? Anna Lesko este protagonista de data aceasta, chiar ea îl sărută într-un mod neaşteptat pe unul dintre concurenţi. Ce e între ei? 

În cele mai recente imagini ale show-ului, Anna Lesko se apropie de un „sătean”, pe care vrea să îl pupe, după cum afirmă chiar ea. „El este acel bărbat din care faci ce vrei tu”, mai spune Anna Lesko. „Am simţit ceva în privirea ei”, este răspunsul pe care îl oferă acesta.

Despre cine este vorba? Nimeni altul decât Octavian Ciovică. Ea s-a apropiat pasional de el şi l-a sărutat, iar el nu s-a ferit deloc. Imagini explicite în galeria foto!

Cine e Octavian Ciovică, concurent la "Ferma": "Toată viaţa mea am umblat după provocări"

Consilierul local braşovean Octavian Ciovică concurează în acest sezon alături de Anna Lesko, Cezar Ouatu şi alţii. 

Mânat de adrenalină, Octavian Ciovică, cunoscutul pilot de raliuri, a fost mereu în fruntea clasamentelor. Ambiţios şi muncitor, îşi doreşte mereu să ducă lucrurile la următorul nivel. Planurile lui pentru acest an sunt clare: să câştige Ferma, ca sătean, şi să îşi obţină certificatul de pilot de linie. Octavian Ciovică: ”Toată viaţa mea am umblat după provocări şi nu după unele minuscule. Aşa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ţi influenţeze plecarea din Ferma.”

Foto: Facebook, Pro TV

Mai multe