Ashley Graham a pozat însărcinată pentru coperta Vogue: „Am visat la acest moment toată cariera mea“

10 decembrie 2019   Vedete

Vedeta şi-a sărbatorit sarcina cu o sedinţă foto pentru Vogue şi a făcut câteva marturisiri despre aceasta etapă din viaţa ei.

Ashley Graham aşteaptă primul copil cu soţul ei, Justin Ervin, şi s-a bucurat de oportunitatea de a poza pentru coperta edţtiei din ianuarie a revistei Vogue.

N-a trecut mult timp şi vedeta a sărbatorit pe Instagram aceasta apariţie, relateaza E!News: „O coperta Vogue!!! – celebrând mamele, sarcina şi dragostea. Am visat la acest moment toată cariera mea, încă de când eram model în Nebraska, acum 18 ani”, a scris ea.

În interviul pe care l-a acordat revistei Vogue, vedeta a vorbit despre experienţa sarcinii, pe care a descris-o drept un carusel al emoţiilor, şi a amintit şi câteva dintre sfaturi pe care le-a primit.

„Am nevoie de un timp pe care să-l petrec singură, dar când ies sunt sufletul petrecerii. Acum toata lumea vrea să vorbească cu mine despre cum e să fii însărcinată”, a spus ea. „E un fel de camaraderie. E o societate secretă despre care nu ştiam. Mi-am ascuns sarcina în primele patru luni. Întotdeauna am păstrat controlul asupra corpului meu, când oricine altcineva ar fi vrut să-mi dicteze cum să fiu, dar acum am această viaţă în mine care îmi zice: ‘Nu mai e al tău acum”, a mărturisit Ashley.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

Mai multe