Atunci & acum. Cum s-a schimbat, de-a lungul anilor, Marina Almăşan?

3 octombrie 2018   Vedete

Este una dintre cele mai longevive prezenţe de pe micile ecrane! Cu o activitate de peste trei decenii în cadrul Televiziunii Române, Marina Almăşan este una dintre cele mai iubite şi recognoscibile personalităţi din România. Totuşi, trecerea timpului şi-a spus cuvântul şi-n cazul ei, chipul ei schimbându-se de-a lungul anilor.

Celebra realizatoare de emisiuni televizate are acum 55 de ani, vârstă pe care caută să şi-o ascundă. Face sport, are grijă de alimentaţie şi încearcă să rămână veşnic tânără în faţa telespectatorilor ei. Cu toate acestea, din când în când, îşi permite anumite indulgenţe culinare, iar fotografiile postate pe contul ei de Facebook stau drept mărturie. ”Nu mănânc pâine, ci foarte multe legume şi fructe, cât mai puţină carne. În general, dulciuri nu. Sufăr câteodată, dar e mai greu să suferi dorindu-ţi să slăbeşti, decât să te abţii. Important este să mănânc cumpătat, să fac mişcare multă, fără să merg la sală neapărat. Având o stare de spirit bună, ceea ce se vede în exterior e reflectarea a ce se întâmplă în interior', spunea vedeta tv acum ceva vreme.

Ba mai mult, apelează, ca orice altă femeie, la tot soiul de artificii estetice, pentru ca înfăţişarea ei să fie mereu fresh. Cârcotaşii ar bănui-o că a călcat şi pragul doctorului plastician, dat fiind faptul că tocmai ea a declarat că este pro operaţii estetice şi că şi-ar dori nişte îmbunătăţiri din bisturiu. ”Nu sunt împotriva operaţiilor estetice. Chiar mă gândesc să-mi rog prietenii, pe care-i cunosc, din domeniu. Pentru că simt nevoia, poate de o ridicare de pleoape. Nu mi se pare o atentare la bunul mers al planetei', a spus Marina Almăşan, acum un an, pentru Libertatea.

Mai multe