Betty Stoian a născut! Iată primele fotografii cu nepotul lui Florin Salam

3 octombrie 2018   Vedete

Cântăreaţa Betty Stoian, care de-a lungul timpului a mai cântat şi sub numele de Betty Blue şi Betty, a născut primul ei copil, un băieţel perfect sănătos.

Artista, care este fiica lui Florin Salam, a născut în seara zilei de 2 octombrie, prin cezariană, iar alături de ea a fost partenerul ei, Cătălin. Imediat după ce l-a adus pe lume pe Matthias Ştefan, Betty Stoian a postat două fotografii cu micuţul şi cu iubitul ei pe Instagram. Imaginile au strâns rapid zeci de mii de like-uri şi sute de comentarii.

„Te iubim mult, Matthias Ştefan! Cuvintele nu îşi au rostul la cât de multă iubire avem pentru tine“, a scris Betty Stoian pe Instagram.

„Nu pot descrie în cuvinte ce sentimente m-au trecut ieri, azi şi pentru tot restul vieţii. Minunea noastră care a venit pe lume ne-a umplut sufletul de bucurie, lacrimi, zâmbete şi clipe pe care nu le poţi uita niciodată! Băieţelul nostru, Matthias Ştefan, este şi va fi cea mai mare bucurie a vieţii noastre şi de-acum tot Universul nostru  «a lui mami şi al lui tati» se va învârti în jurul lui. Te iubim până la «Doamne Doamne» şi înapoi, sufleţelul nostrum mic şi frumos“, a fost şi mesajul postat de Cătălin, partenerul artistei.

Mai multe