Blac Chyna, ieşire violentă. De ce şi-a ameninţat hair-stylistul cu cuţitul?

14 mai 2019   Vedete

Viaţa lui Blac Chyna nu este mai liniştită nici după despărţirea de Rob Kardashian. Mai nou, aceasta şi-a ameninţat hair-stylistul cu un cuţit. De la ce a pornit altercaţia?

Tmz a dezvăluit că Blac Chyna a avut o ieşire violentă vizavi de echipa ei din cauza unor bani. Vedeta de peste Ocean i-a ameninţat pe hairstylistul şi stilista ei atunci când aceştia au cerut să fie plătiţi. La toată această scenă a asistat, din păcate, şi fiul cel mare al vedetei, respectiv Cairo, în vârstă de doar şase ani şi jumătate.

Poliţia a fost anunţată abia după ce una dintre victime a părăsit reşedinţa lui Blac Chyna. Telefonic, respective victimă a povestit că a fost ameninţată de vedetă cu un telefon, însă că a plecat de la locul incidentului. Momentan, oficialii nu au făcut nicio arestare, însă au dat curs unei anchete în acest caz.

Nu este primul incident în care Blac Chyna este implicată. În ianuarie, poliţia a fost chemată la casa vedetei după ce aceasta a intrat într-o altercaţie fizică cu unul dintre make-up artiştii săi. Ulterior, reprezentantul vedetei a precizat că cei doi copii ai săi n-au fost nicicând în vreun pericol în timpul acestei altercaţii.

Mai multe