Blind dates la Hollywood. Prima lor întâlnire a fost aranjată de alţii

20 martie 2019   Vedete

S-au lăsat pe mâna unui “Cupidon” cunoscut de amândoi şi bine au făcut, pentru că cei mai mulţi dintre ei sunt în continuare împreună şi nu dau semne că s-ar despărţi prea curând. Cum s-a derulat prima lor întâlnire, care a fost pe neve?

Tom Brady & Gisele Bündchen

Circumstanţele în care s-au întâlnit cei doi sunt puţin ciudate. Când au devenit un cuplu, fosta iubită a lui Tom, Bridget Moynahan, a dezvăluit lumii întregi că era însărcinată cu copilul lui. Dar asta nu l-a împiedicat pe sportiv să-şi vadă în continuare de idila cu superbul model şi să aibă acum una dintre cele mai frumoase şi mai stabile mariaje din showbiz.

Gisele a povestit şi ea cum l-a întâlnit pe soţul ei şi tatăl copiilor ei: “Păi, ne-am cunoscut la o întâlnire pe neve. Era a treia pe care eu o avusesem în perioada aceea, având în vedere că prietenii mei erau disperaţi atunci să-mi găsească un iubit şi mă tot duceam la întâlniri aranjate de ei. Ideea e că, atunci când i-am văzut privirea blândă, pur şi simplu m-am îndrăgostit. Atunci şi acolo m-am îndrăgostit de el!” Şi sunt împreună de-atunci.  

Prinţul Harry & Meghan Markle

Cine ar fi crezut că mediocra actriţă americană o să-şi găsească un prinţ în carne şi oase la o întâlnire pe neve?! Când te gândeşti că, dacă nu ar fi acceptat să meargă la întâlnirea aranajată de alţii, n-ar fi acum ducesă şi n-ar fi parte importantă din familia regală britanică!

Într-un interviu comun, fosta actriţă a recunoscut că prima lor întâlnire a fost aranjată de alţii: “Nu ştiam cu cine mă întâlnesc”, recunoaşte Ducesa de Sussex. Singura întrebare pe care i-a pus-o persoanei care aranjase întâlnirea actualilor soţi a fost: “Măcar e drăguţ?”

Iar Harry a recunoscut că habar n-avea cine era Meghan şi nu văzuse niciun episod din serialul din care făcea ea parte, Suits, dar că a fost “plăcut surprins” atunci când a cunoscut-o. Cei doi au ciocnit împreună un pahar, după care s-au revăzut chiar a doua zi. Iar restul e istorie!

Salma Hayek & François-Henri Pinault

Când fosta şefă de la Gucci, Mimma Viglezio, i-a spus faimoasei actriţe de origine mexicană că vrea să-i facă cunoştinţă cu miliardarul francez François-Henri Pinault, Salma a sărit ca arsă: “Ce vorbeşti tu acolo?! Doar nu ies în oraş cu vreun tip de 70 de ani!” Dar François-Henri nu era acel bărbat de 70 de ani la care se gândea actriţa, îl confundase cu tatăl lui.

Odată ce s-a clarificat, Hayek a fost de acord să se întâlnească cu mai tânărul Pinault. Dar nici atunci nu credea că o să fie o întâlnire reuşită, pentru că nu prea-l considera genul ei de bărbat. Abia când au început să se cunoască mai bine şi să-şi descopere interese comune, şi-a dat seama şi starul hollywoodian că n-ar fi o idee rea să continue relaţia cu el. Acum sunt căsătoriţi şi au o fiică împreună, părând că nimic nu-i poate despărţi vreuodată.

Khloé Kardashian & Tristan Thompson

Cunoscând întreaga dramă actuală dintre ei şi faptul că sportivul este un infidel în serie, am vrea să aruncăm toată vina pe prietenul comun care le-a făcut lipeala. Este vorba despre jucătorul de baschet Brandon Jennings, care s-a gândit că cei doi se vor înţelege de minune. Ceea ce s-a şi întâmplat pentru o vreme, având în vedere că amorezii au căzut, la un moment dat, de acord să facă un copil împreună. În aprilie 2018, a venit pe lume fiica lor, True, care este o adevărată binecuvântare pentru cei doi părinţi, dar a şi complicat lucrurile, având în vedere relaţia instabilă dintre Khloé şi Tristan.

Mai multe