Blonda sau bruneta? Cele mai sexy cadre cu divele serialului "Prietenii tăi"

22 noiembrie 2018   Vedete

Serialul în care au jucat cele două a fost un hit al generaţiei '90. Este vorba despre Friends sau Prietenii tăi, în româneşte, care a rulat între 1994 şi 2004 şi care ne-a dat două vedete feminine mari, pe Jennifer Aniston (49) şi pe Courteney Cox (54). 

Prima o juca pe fashionista Rachel Green, prietena din copilărie a celei cu care a ajuns să locuiască în New York, Monica Geller, şi iubita on-off a fratelui acesteia, Ross Geller.

A doua, cu cinci ani mai în vârstă decât Aniston, o juca pe nevrotica Monica, o tipă obsedată de ordine şi de curăţenie, care a ajuns să se căsătorească cu prietenul şi vecinul de apartament Chandler Bing, interpretat de Matthew Perry.

Ambele actriţe, aflat în cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor, cea a primei tinereţi, erau sexy, frumoase şi suple, iar mulţi dintre bărbaţii care urmăreau show-ul o făceau pentru ele. 

Mai mult, Jennifer a reuşit să tragă potul cel mare atunci când l-a întâlnit pe Brad Pitt, invitat într-unul dintre episoadele serialului, şi când l-a făcut pe seducătorul actor s-o ia de soţie.

O poveste care ştim cu toţii cum s-a terminat, din păcate pentru Jen...

Foto: Getty Images

Mai multe