Brad Pitt şi-a abandonat bunica într-un azil. Nu a mai vizitat-o de 10 ani

29 septembrie 2017   Vedete

Bunica lui Brad Pitt, Betty Russell, a murit fără să-i fie îndeplinită ultima dorinţă - să-şi vadă nepotul înainte de a-şi da suflarea. Femeia în vârstă de 95 de ani, cunoscută sub numele de "Meema", şi-a petrecut ultimii ani din viaţă într-un azil de bătrâni din Shawnee, Oklahoma, departe de familie.

Nu şi-a mai vizitat bunica bolnavă, de 10 ani.

Bunica lui Pitt a decedat la vârstă de 95 de ani, pe 14 septembrie, într-un spital local, iar nepotul său, star la Hollywood, nu i-a fost alături în cele grele momente. De fapt, actorul a uitat complet de ea în ultimii 10 ani, lăsând-o într-un azil, fără să-i facă o vizită, sau să-i dea măcar un telefon.

Bunica lui Pitt a murit la 95 de ani, fără să mai apuce să-şi vadă nepotul.

Se pare că Brad nu este chiar atât de apropiat de rude, iar acum, de când cu despărţirea de mama copiilor lui, Angelina Jolie, nici că-i mai stă gândul la altceva. Aşa că iubita sa bunică Meema a murit cu regretul că nu a mai apucat să-şi vadă nepotul faţă în faţă. Chiar în 2012, o mătuşă de-a lui Brad, Mary Ann Lanier, mărturisea că actorul nu le-a mai trecut pragul de mai bine de patru ani. Aceeaşi mătuşă vorbea atunci de dorinţa lui Betty Russell de a ţine legătura cu Brad: "Îi este dor de el. Nu scrie, nu pare să păstreze legătura cu ea. Sunt sigură că e ocupat, dar nu ştiu de ce nu ţine legătura, cel puţin cu bunica lui. Nu a mai auzit o vorbă de la el de mult timp. Ultima dată când a venit la Shawnee a fost în primăvara înainte ca gemenii [Knox şi Vivienne] să se nască [în 2008], era în jurul zilei de naşterii a bunicii sale", a adăugat Mary Ann.

Foto: Arhiva OK!

Mai multe