Brigitte Macron, paradă fashion la Summitul NATO. Prima Doamnă a Franței, mult mai șic decât Jill Biden

30 iunie 2022   Vedete

Face ea ce face și tot reușește să fie una dintre cele mai șic neveste de politicieni. Este vorba despre Brigitte Macron, soția în vârstă de 69 de ani a președintelui Franței, Emmanuel Macron.

Aflată alături de soțul ei la Summitul NATO de la Madrid, Prima Doamnă a Franței a schimbat ținute după ținute, una mai elegantă decât alta, fiind, fără să exagerăm, cea mai șic dintre doamnele prezente la importanta întâlnire politică din capitala Spaniei. 

Ieri seară, la cina formală care a avut loc la Muzeul Prado din Madrid, soția președintelui francez a purtat o superbă rochie bleu, peste genunchi, cu un model retro, completată de o pereche de pantofi maro.

Puțin mai devreme, în aceeași zi, Brigitte a purtat un costum alb cu bluză și pantaloni pană, la o acțiune organizată de Regina Letizia a Spaniei la muzeul Regina Sofia din Madrid. 

Asta după ce la dineul din prima zi a Summitului, oferit de Regii Spaniei la palatul regal din Madrid, Brigitte a surprins plăcut cu o rochie fludă, de vară, într-o nuanță specială de turcoaz. 

Este clar că doamna Macron este una dintre cel mai bine îmbrăcate soții de lideri ai lumii, fiind un exemplu, poate, și pentru soția președintelui american Joe Biden, Jill, care a dezamăgit în materie de fashion la acțiunile la care a luat parte până acum, la Madrid.

Foto: Profimedia

Mai multe