Britney Spears şi-a afişat cu mândrie “mica burtă de gravidă”. Cum şi-a dat seama că este însărcinată?

13 aprilie 2022   Vedete

Britney Spears pare mai fericită ca niciodată, acum că viaţa ei personală s-a aşezat pe făgaşul dorit.

După ce artista de 40 de ani a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil cu logodnicul Sam Asghari, aceasta a postat pe contul ei de Instagram o serie de imagini în care îşi afişează cu mândrie “mica burtă de gravidă”.

Este vorba despre un clip în care Britney îmbracă mai multe topuri cu vedere la abdomen: “Încerc să îmbrac aceste haine înainte ca sarcina să se vadă. Am o mică burtă de gravidă, dar pantalonii încă îmi vin. Aproape…”.

Britney şi-a anunţat sarcina printr-o postare pe Instagram, la începutul săptămânii, în care dezvăluia că a făcut un test de sarcină care a ieşit pozitiv. Cu toate acestea, artista şi-a bulversat fanii susţinând că a făcut acest test după ce a observat că s-a îngrăşat în timpul unei vacanţe.

Acesta va fi primul copil al lui Britney cu logodnicul ei, Sam Asghari, la care vedeta s-a referit cu apelativul de “soţul meu”, ceea ce poate însemna că cei doi s-au căsătorit în secret.

Britney mai are alţi doi copii, pe Sean Preston, de 16 ani, şi pe Jayden James, de 15, din mariajul precedent cu coregraful Kevin Federline.

Mai multe