Brooke Shields, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu! Este prima dată când poartă tocuri după ruptura de femur din iarnă

28 octombrie 2021   Vedete

Brooke Shields a fost o adevărată divă pe covorul roşu marţi, la Gala baletului american. Actriţa a reuşit să poarte pantofi cu toc, după ce luni de zile a tras din greu cu recuperarea, în urma unei rupturi de femur.

Vedeta în vârstă de 56 de ani a strălucit, la propriu. A apărut într-o ţinută all red, rochie roşie de dantelă, strâmtă pe corp, poşetă roşie, pantofi roşii, iar părul l-a lăsat desfăcut, aranjat în bucle romantice.

În luna ianuarie Brooke Shields s-a confruntat cu o adevărată cumpănă a vieţii, după ce şi-a rupt piciorul, în timpul unei sesiuni de sport.

Marţi, vedeta a declarat în exclusivitate pentru PageSix: ”Este prima dată când reuşesc să port tocuri de la accident”, semn că s-a recuperat frumos şi că îşi poate relua viaţa. ”Sunt fericită că trăiesc şi că sunt alături de prietena mea”, a mai spus Brooke, în timp ce stătea lângă Ali Wentworth, buna sa prietenă.

Foto: Profimedia

Mai multe