Cabral dezvăluie totul despre relaţia cu Andreea Ibacka: “Că o fac fericită… e clar. Că mă ţine în teroare… iar e clar”

21 august 2020   Vedete

Au o relaţie frumoasă şi sunt întoteauna acolo unul pentru celălalt. Andreea Ibaka a împlinit în urmă cu două zile 35 de ani, iar soţul ei, Cabral a ţinut să marcheze acest eveniment aşa cum se cuvine. Prezentatorul TV i-a oferit jumătăţii sale un coş cu trandafiri, dar şi o urare de suflet.

„Sigur, că viaţa trece ştim cu toţii. Că socotim trecerea asta în minute, zile, ani… este evident. Dar cred cu putere că viaţa este doar o colecţie de momente frumoase. Eu aşa o văd. Am în memorie multe clipe grele, cleioase, dificile. Dar dacă mă pui să povestesc cum mi-a fost viaţa până acum, nu mă întreba de ce, aleg să povestesc de fiecare dată clipele fumoase. Clipe scurte sau prelungite, ordinare sau extraordinare, spectaculoase sau plate… eu aşa-mi văd curgerea vieţii.

Ea a cam pus monopol de ceva ani încoace pe clipele mele frumoase. Nu e perfectă… aşa cum sunt eu. Nu e minunată… aşa cum sunt eu. Nu e ruptă din stele… aşa cum sunt eu. E mai mişto de-atât, atunci când e (şi când nu e… asta e, că nimeni nu-i perfect). A făcut 35. Frumoasă ca la 20. Veselă ca la 25. Muncitoare ca la 30. Bătăioasă şi aprigă ca la 35. Că o fac fericită… e clar. Că mă ţine în teroare… iar e clar. Că n-aş schimba nimic… sper că nu e evident. La mulţi ani, puştoaico!”, a scris Cabral pe blog.

Mai multe