Cabral nu mai vorbeşte cu fiica din primul mariaj: "Sunt pe lista neagră"

28 mai 2021   Vedete

Cabral se pregăteşte să fie tată pentru a treia oară. Un singur lucru îi umbreşte însă prezentatorului de la Pro TV fericirea. Relaţia sa cu Inoke, fiica lui din primul mariaj, e tot mai rece.

"Sunt pe lista neagră la fata cea mare, că e supărată pe mine şi nu comunicăm. Are 18 ani, face 19.

Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, ştie, a aflat că Andreea este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacţie. E perioada aceea dificilă în viaţă”', a mărturisit Cabral la Pro TV.

Deşi toată lumea crede că de această dată îşi doreşte un băiat, prezentatorul ar fi încântat dacă ar mai avea o fetiţă.

„Mi-a venit să urlu când am aflat că voi fi tătic, eram la o terasă şi nu putem să ţip. Cu asta rămânem în viaţă, cu copiii. Nu cu case, maşini. Nu ne-a intersat până acum sexul copilului, de aceea nu am aflat. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat. Nu am aflat sexul copilului încă, pentru că nu ne-a interesat această problemă. Bine că e sănătos, e în parametri. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat. Eu sunt obişnuit cu fete. Aia mare e bine, asta mică e bine, să vedem ce o să urmeze. Mi-ar fi mai uşor să fie tot fată. Toată lumea zice: „Sigur vrei băiat!”.

Nu contează, că nu e de la mine. Ce-o fi, sănătos să fie Până la urmă ţi-e puţin teamă de necunoscut. Văd şi eu în parc cum sunt băieţii”.

Mai multe