"Când îl săruţi pe Luke Perry, doar la asta te poţi gândi!". Ce actriţă din Beverly Hills, 90210 spunea asta?

7 martie 2019   Vedete

Jennie Garth şi Luke Perry n-au fost doar actorii care le-au dat viaţă mult iubitelor personaje din "Beverly Hills, 90210": Kelly şi Dylan. 

Cei doi actori au rămas şi buni prieteni până în ultima zi de viaţă a lui Perry, actorul care a decedat pe 4 martie, la doar 52 de ani. În vârstă de 46 de ani, Jennie nu a postat niciun mesaj sfâşietor pe social media, dar a dat o declaraţie exclusivă celor de la revista "People". 

“Am inima frântă. El a însemnat atât de mult penru mulţi. A fost un om foarte special. Sunt alături de familia lui şi de toţi cei care l-au iubit. Este o pierdere foarte grea”, a spus actriţa mamă a trei fete şi căsătorită pentru a treia oară cu tinerelul Dave Abrams. 

Despre Jennie şi Luke s-a zvonit, în trecut, c-ar fi fost mai mult decâ buni prieteni şi c-ar fi dus povestea de dragoste din serialul pentru adolescenţi mai departe, în afara platourilor. 

Nu vom şti niciodată cu siguranţă dacă a fost sau nu aşa, dar declaraţiile actriţei din vremea în care juca în Beverly Hills, 90210 pun paie pe foc. 

"Avem o relaţie dinamică. Fie ne înţelegem foarte bine, fie ne vine să ne strângem de gât. De genul azi te iubesc, mâine te urăsc. În plus, lui Luke nu-i place când filmez cu Jason Priestley (Brandon, n.r.). E o chestie care ţine de egoul masculin. Dar e minunat. Când îl săruţi pe Luke, doar la asta te poţi gândi", recunoştea Jennie Garth, într-un interviu din anul 1995.

A fost sau n-a fost?

Mai multe