Când se mărită Roxana Nemeş: "Nu mă stresez prea tare"

19 mai 2021   Vedete

A fost cerută în căsătorie în urmă cu un an, dar evenimentul se lasă aşteptat. Roxana Nemeş a mărturisit că pandemia a fost cea care a făcut-o să renunţe la planurile pe care le avea.

”O să fac nunta, aştept să înceapă evenimentele. O să vină vara asta, cred, şi nunta, dar nu mă stresez prea tare. Acum încerc să mă readaptez, vreau să fac şi treabă, am nevoie şi de o vacanţă, dar sunt foarte încântată pentru tot.’, a explicat Roxana Nemeş, la „Neatza’ cu Răzvan şi Dani.

Solista nu poate uita modul emoţionant în care s-a petrecut totul.

“A fost un moment extraordinar de frumoşi. După atâţia ani era normal, dar după un timp nu te mai aştepţi. Oricum ne iubim, totul e bine, şi îţi doreşti să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubeşti. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu ştia. Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţa noastră, nu m-am grăbit. A fost recent şi ne-am bucurat foarte tare de moment şi acum sunt în extaz. Oricum îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important”, a povestit Roxana Nemeş la Acces Direct.

Mai multe