Care e starea de sănătate a Irinei Loghin după ce soţul ei a fost depistat cu coronavirus. Artista are 81 de ani

28 august 2020   Vedete

Irina Loghin a dezvăluit că soţul său a fost depistat cu coronavirus. Artista în vârstă de 81 de ani a decis să se testeze şi ea deoarece a intrat în contact direct cu el. Nu are niciun simptom, se simte destul de bine!

Ion Cernea, soţul Irinei Loghin, a fost depistat cu COVID-19. Artista de 81 de ani se află în spital, s-a internat pentru o scurtă perioadă, până va afla rezultatul. Aceasta a povestit că soţul a mers pe litoralul românesc, iar apoi a făcut testul care a rezultat că este pozitiv, asimptomatic. 

"Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.", a declarat Irina Loghin la România TV.

"Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.", a mai spus Irina Loghin.

Foto: Click

Mai multe