Cât de îndrăgostit e Ilie Năstase la 74 de ani. Se comportă ca un adolescent în preajma soţiei tinerele

6 ianuarie 2021   Vedete

Ilie Năstase e un spectacol la propriu şi la figurat! A făcut valuri pe terenul de tenis şi iată că şi acum, la 74 de ani, chiar dacă nu mai ţine racheta în mână, ţine femeile “în palme”.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul Nasty într-un moment plin de romantism, în plină stradă, alături de navasta tinerică, pe care a cuprins-o cu braţele ca să îi dea un pupic. Trecătorii au privit amuzaţi.

Dragostea nu are vârstă şi nu se discută! Ea se trăieşte! A fost toată viaţa un iubăreţ şi iată că nu se dezice de acest statut. A iubit tenisul şi femeile. Dacă prima dragoste (n.r. sportul) a rămas la nivel de amintire, iată că pe cea de a doua o trăieşte din plin. Ilie Năstase are o inimă mare şi nu îşi reprimă gesturile nici când se află în public sau pe stradă.

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe celebrul tenisman pe străzile bucureştene alături de soţia sa, Ioana. Cei doi au petrecut Revelionul la Stejarii, la bunul lor prieten Ion Ţiriac, şi au mai rămas să se bucure de viaţa din Capitală.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Mai multe