Cât de talentată e Cristina Szeifert! Sigur nu ştiai asta despre sora lui Brigitte Năstase! FOTO

15 martie 2019   Vedete

Ştiam că fosta soţie a lui Ilie Năstase are o soră superbă, dar încă nu aflasem despre talentul ei artistic.

Frumoasă ca un manechin, elegantă din cap până în picioare şi toată numai un zâmbet. Aşa am cunoscut-o prima oară pe Cristina Szeifert (38), sora mai mică lui Brigitte Năstase (42) - versiunea ei blondă şi docilă. Are aceiaşi ochi de felină şi aceeaşi siluetă ameţitoare, dar şi aceeaşi apetenţă pentru lux şi viaţă bună.

În cadrul interviului pe care ni l-au acordat ambele surori Szeifert, în aprilie 2017, aflam de la Brigitte faptul că sora ei "e mai mult plecată din ţară şi, aşa cum pentru mine a doua casă este Bucureştiul – noi prove­nind din Timişoara, aşa a doua ei casă e în Italia, unde are o viaţă, mai multe joburi. Acolo a făcut mai multe coperţi de reviste, lucrează împreună cu prietenul ei, care are un business cu maşini."

"Am devenit expert în maşini de lux, pen­tru că am lucrat în ultimii cinci ani în acest domeniu şi am fost la cele mai mari expoziţii auto din lume", ne-a explicat Cristina. "Puţine femei pot să cunoască atâtea detalii câte cunosc eu. Ştiu modele, ani, puterea maşinilor, designerii care le-au desenat, ceea ce impresionează un bărbat".

Cristina ne spunea că vine, totuşi, des în România: "Am o casă şi o afacere de vreo 15 ani în Timişoara – un salon de înfrumuseţare care e cel mai bun din oraş, cu o echipă foarte mare. Am acolo a doua familie, am 15 angajaţi, deci am multe lucruri şi în ţară."

Între timp, însă, am descoperit şi că îi place mult să picteze. Şi nu e doar un hobby de weekend, ci chiar un talent pe care sora mai mică a lui Brigitte s-a gândit să-l şi monetizeze. Căci, în curând, Cristina îşi va deschide propria expoziţie online cu vânzare. Iată câteva dintre picturile sale. (vezi galeria foto)

Mai multe